Overeenkomsten Teevendeal Ard van der Steur en Burgemeester Soest inzake massagesalon wel heel erg groot. Nu het verhaal Wiebes en Belastingdienst nog.

Nu Ard van der Steur gevallen is en de VVD collega’s louter en alleen tranen kunnen plengen over het “grote persoonlijke drama voor onze collega” maar geen woord reppen over het onrecht dat alle Nederlanders is aangedaan, wij zijn namelijk voorgelogen en bedrogen, komt pas bovenwater wat voor een gesloten bastion een overheidsorganisatie is.

Onbegrijpelijk hoe men er in slaagt om foute dingen te kunnen blijven verbergen.

Wij in Soest lopen daar ook tegen aan. 20 jaar lang wordt er van alles beloofd inzake de max 100m2 voor de massagesalon, ja juridisch zwart op wit, maar de Gemeente Soest “vergeet” heel veel. Men heeft nog nooit pro-actief nagedacht en onze nieuwe Burgemeester Metz leest zich niet eens in.

Nou is er recent in cassatie bij de Hoge Raad recht gesproken over “kleine foutjes die gemeentes soms maken”. Hier moet een gemeente nu heel diep door het stof en er moet betaald worden. Er bestaat dus nog recht en wij zijn van plan dat ook in deze zaak te gaan zoeken. Onbehoorlijk Bestuur Eerste Klas heet zo iets.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s