Teevendeal soap en Massagesalon Soest. Overeenkomsten zijn wel heel groot.

Overeenkomsten Teevendeal en Massagesalon aanpak Soest zijn heel groot.                                                                                                         December 2015

Waar komt het allemaal op neer. Ministeries die een eigen leven schijnen te leiden. De politiek die probeert de andere kant (hier de burgers en Nieuwsuur) te intimideren door met vol aplomb te beweren “Dit is niets anders dan een verkiezingsstunt “ – minister Edith Schippers VVD of “ Er heeft vast wel iets meer achter gezeten anders deed Fred dat nooit” – premier Mark Rutte VVD.  Luisteren we dan nog naar alle anderen in dit mistige spel van van der Steur VVD en Dijkhoff VVD en zien we dat mevr. Van Miltenburg VVD nog dommer dan dom was en zelfs een anonieme brief met de waarheid versnipperde dan zijn we aangeland in het moeras van de hedendaagse politiek.
“Is het wel waar wat er allemaal gezegd wordt ? ” mag de burger zich terecht afvragen. Of worden er spelletjes met ons gespeeld ter meerdere eer en glorie van het eigen bastion ?
Kijkt u dan naar Soest inzake de massagesalon soap dan ziet u precies hetzelfde. Politici die de andere kant op het verkeerde been proberen te zetten. Ambtenaren die allerlei gekunstelde constructies optuigen, een Raad die het ook niet meer begrijpt en het plan accordeert dat later door een hoger niveau (de Provincie Utrecht) word afgekeurd. Ambtenaren die daarna niets meer ondernemen of doen. Duivels goed weten wat er speelt maar bij een nieuw bestemmingsplan gewoon doen of hun neus bloedt en zelfs na aanwijzingen het presteren om de meest essentiële bepaling gewoon weg te laten waardoor de burgers nu in de kou lijken komen te staan. Hoe komen wij in Soest aan een heer Oosting die heel scherp gaat bekijken wat er beloofd, toegezegd en waargemaakt is ?
Een dergelijk rapport zou koppen kosten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s